Joost Kuijpers, Keurslager

Heyde Hoeve Duroc varken, met de smaak van vrüger!

De Heyde Hoeve is een coöperatie van boeren met de missie het allerlekkerste varkensvlees te leveren uit een betrouwbare Hollandse keten met de best mogelijke zorg voor dier & omgeving.

Ouderwets lekker!

Het Heyde Hoeve varken is van het Duroc-ras wat bekend staat om de mooie marmering in het vlees. Dit zorgt voor smaakvol, mals en sappig varkensvlees. Goed voer, een goede gezondheid en weinig stress zorgen verder voor topkwaliteit vlees. De Heyde Hoeve staat garant voor een puur stukje vlees, waarvan u zonder zorgen kunt genieten!

Samen genieten

Zorg voor dier & omgeving

De boeren van de Heyde Hoeve houden de varkens in moderne stallen met liefde voor het dier én de omgeving. De varkens hebben voldoende licht, lucht en ruimte. Duurzaamheid staat hoog op de agenda. Het menu van de varkens bestaat uit granen uit de streek en wordt aangevuld met o.a. wei van de kaas en aardappelstoomschillen. De stallen zijn voorzien van luchtwassers en het medicijngebruik is zeer laag. De mest van de varkens zorgt voor vruchtbare grond in de omgeving waarop de granen groeien voor de varkens. Ook produceert Heyde Hoeve groene stroom uit de afvalstoffen van de boerderijen. Samen met de Stichting Natuur en Milieu wordt gekeken naar verdere verduurzaming en verbetering van het dierenwelzijn.

Joost Kuijpers, Keurslager

de Wever 20
5751KT Deurne
0493 383 875

Openingstijden

maandag 12:00 - 18:00
dinsdag 08:30 - 18:00
woensdag 08:30 - 18:00
donderdag 08:30 - 18:00
vrijdag 08:30 - 19:00
zaterdag 08:30 - 17:00
zondag Gesloten