Joost Kuijpers, Keurslager

Beef Best rundvlees

Het is een delicatesse waar u elke dag van kunt genieten, of u nu houdt van een Hollandse pot of internationale gerechten. Denk bijvoorbeeld aan een mals biefstukje, een entrecote met een mooi vetrandje, een zacht braadlapje of een ouderwetse gehaktbal. Steeds meer smaak- en kwaliteitsbewuste consumenten kiezen hiervoor het beste rundvlees: Beef Best. Een snelle kennismaking met Beef Best?

  • Het lekkerste rundvlees voor fijnproevers
  • Uitsluitend vlees van luxe vleesvee
  • Altijd mals en met het juiste vetrandje
  • Op en top Hollands van boer tot slagerij
  • Verantwoord, gezond én smaakvol

Lekker vlees

Als u kiest voor Beef Best, dan kiest u voor mals vlees met een heerlijke smaak. Dat is niet alleen te danken aan alle aandacht voor dierwelzijn. Voor ’n goed stukje vlees is meer nodig.

Om te beginnen is de keuze voor het ras heel belangrijk. Niet elke rund levert een stukje topvlees, hoe goed de dierverzorging ook is. Als u Beef Best rundvlees eet, proeft u de fijne structuur van het vlees. Mals vlees, denkt u dan. Dat is de reden dat wij kiezen voor het Verbeterd Roodbonte ras, het Wit/Blauwe rund en de Blonde d’Aquitaine. Deze runderen hebben van zichzelf vlees met de befaamde fijne structuur. Ze zien er gespierd uit en zijn dan ook goed voor een flinke portie hoogwaardig vlees. Beef Best is dus vlees van rasecht vleesvee. De dieren groeien rustig en op een natuurlijke manier op. Ook dat is belangrijk voor de kwaliteit van het vlees.

Ook het voer dat de runderen krijgen is een smaakmaker. De runderen krijgen een zorgvuldig samengesteld menu, met onder meer gras, maïs, aardappels en gedroogde granen. Dankzij deze natuurlijke ingrediënten krijgt het vlees zijn volle smaak en malse structuur.

Joost Kuijpers, Keurslager

de Wever 20
5751KT Deurne
0493 383 875

Openingstijden

maandag 12:00 - 18:00
dinsdag 08:30 - 18:00
woensdag 08:30 - 18:00
donderdag 08:30 - 18:00
vrijdag 08:30 - 19:00
zaterdag 08:30 - 17:00
zondag Gesloten